Parc auto Vidanja

In caz de urgenta nu aveti nevoie de o simpla rezolvare. Aveti nevoie de cea mai buna rezolvare!
Societatea noastra detine vidanje de capacitate mare, dotate cu furtunuri de vacuum si de presiune, putand asigura atat serviciul de vidanjare, cat si serviciul de desfundare canalizare. Camioanele autospeciale vidanja sunt dotate cu pompe de vid concepute pentru absorbtia de namoluri si lichide prin furtunuri de diferite dimensiuni.
 
Autospecialele societatii noastre sunt dotate, in plus, si cu pompe de presiune cu care se pot efectua servicii de desfundare si curatarea retelelor de canalizare. Presiunea foarte mare a apei asigura eliminarea blocajelor formate in timp in tubulatura de canalizare, dar si curatarea depunerilor din interiorul conductelor.
Servicii profesionale de Vidanjare ape menajere si pluviale, Vidanjare fose septice, vidanjare ape din subsoluri inundate, spalare si igienizare subsoluri si alte incaperi insalubre, desfundare canalizare, spalare si igienizare tubulatura canal, servicii de intretinere retele canal.
 
Igiena locuintei Dvs. depinde si de golirea fosei si curatarea ei, precum si de curatarea periodica a retelei de canalizare prin urmare nu asteptati pana devine o problema. In cazul in care alegeti sa incheiati un contract pentru servicii de vidanjare si/sau desfundare canalizare solicitarile Dvs. vor avea prioritate.
Contactati-ne acum pentru cea mai buna oferta de pret!
 

utilaj-vidanjare-desfundare-canal-si-canalizare

Vidanja-dotata-cu-pompa-desfundare-canal
vidanja-bazin-12-metri-cubi
vidanja-desfundare-canal-si-vidanjare
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat