Servicii de Vidanjare

vidanjare-pompa-de-vid-cu-vidanja

Serviciile de vidanjare pe care le societatea le presteaza se refera la:

- Vidanjare fose septice – pentru zonele ce nu beneficiaza de retea publica de canalizare
- Servicii Vidanjare canalizare – pentru cazurile in care canalizarea Dvs. este infundata, iar apa nu se mai scurge din canal
- Vidanjare ape din subsoluri si beciuri inundate – pentru cazurile in care a refulat apa din canalizarea infundata
- Vidanjare haznale

Desi s-ar crede ca doar in zonele ce nu beneficiaza de retea publica de canalizare sunt necesare serviciile de vidanjare, acest lucru este gresit.

In cazul inundarii subsolurilor si a beciurilor urmare a refularii canalizarii sau a ploilor abundente, pentru eliminarea apelor tot de servicii de vidanjare este nevoie. La fel si in cazul infundarii retelei de canalizare. Daca intr-un canal se acumuleaza apa, pentru a putea efectua serviciul de desfundare a tubulaturii de canalizare trebuie sa se vidanjeaze inainte apa din canalul respectiv.

Prin urmare indiferent din ce motiv aveti nevoie de serviciile unei autospeciale vidanja contactati-ne si problemele Dvs. se vor rezolva in cel mai scurt timp.

Fosele septice ar trebui vidanjate si curatate la intervale regulate de timp evitandu-se astfel blocajele sau refularea.

Autospecialele vidanja cu care se presteaza serviciile de vidanjare sunt dotate cu:
- rezervor de apa curata care va fi folosita pentru spalarea foselor dupa efectuarea serviciului de vidanjare
- filtre speciale ce impiedica raspandirea mirosurilor
- furtunuri cu presiune folosite pentru desfundare canalizare in cazul aparitiei unor blocaje

Cand doriti contractare serviciului de vidanjare ar trebui sa va interesati daca societatea care urmeaza sa presteze serviciul detine toate autorizatiile necesare. In cazul in care societatea respectiva nu este autorizata pentru a presta servicii de vidajare, apele vidanjate din locatia Dvs. vor fi deversate necorespunzator provocand poluarea apelor in care se va efectua deversarea, acestea devenind din spatii de agrement, focare de infectie.

Raspundem solicitarilor Dvs. pentru serviciile de vidanjare, cu promptitudine si profesionalism.
LiveZilla Live Help
LiveZilla Live Chat